خرید خلال بادام زمینی
فروش عمده خلال بادام درختی
2 اردیبهشت 1398
خرید زرشک
فروش عمده زرشک پفکی
2 اردیبهشت 1398

فروش عمده روغن آرگان

بروز رسانی قیمت جمعه 6 خرداد 1401

زمان مطالعه: 3 دقیقه

روغن آرگان:

نام علمی: argania

آرگان یکی از گیاهان گلدار است که تنها گونه Argania spinosa است که به نام Argan شناخته می شود.آرگان  درختی است که در انتهای ناحیه آهکی Sous در جنوب غربی مراکش و در منطقه Tindouf در جنوب غربی الجزایر می روید. درختان آرگان به ارتفاع 8 تا 10 متر رشد می کنند و تا حدود 200 سال زندگی می کنند. آنها سفت و محکم و با تنه های نازک و گسترده تاج و تخت هستند. تاج دور حدود 70 متر ارتفاع دارد و شاخه ها به سمت زمین فرود می آیند.

برگ های کوچک 2-4 سانتی متر طول دارند و بیضی شکل هستند. گل های کوچک دارای پنج گلبرگ بوده که به رنگ زرد کم رنگ می باشند. گل های آرگان در ماه آوریل می روید.

میوه با 2-4 سانتی متر طول و 1.5-3 سانتی متر عرض بوده پوستی ضخیم و تلخ که اطراف یک لایه شیرین بوی ، اما با طعمی ناخوشایند دارد که یک مهره بسیار سخت را احاطه کرده که حاوی یک دانه (گاهی اوقات دو یا سه) دانه های کوچک و دارای روغن هسته ای است. میوه بیش از یک سال بالغ می شود، رسیدن آن در ماه ژوئن تا ژوئیه سال بعداست.

درخت آرگان:

در مراکش، جنگل های درخت آرگان اکنون حدود 8،280 کیلومتر  را پوشش می دهند و به عنوان یکی از ذخایر بوسفور یونسکو تعیین شده اند. در طول 100 سال گذشته حدودا نیمی از این مناطق در برابر زغال چوب، چریدن و کشت فراوان شدید بوده است. بهترین امید برای حفاظت از درختان ممکن است در توسعه اخیر بازار صادرات روغن آرگان به عنوان یک محصول با ارزش بالا باشد. با این حال،علاوه بر ثروت آورده شده توسط صادرات روغن آرگان دیگر تهدید به درختان آرگان افزایش جمعیت بزهای منطقه  است. مردم محلی از ثروت تازه به دست آمده برای خرید بیشتر بز ها استفاده می کنند و بز ها با رشد و خوردن برگ و میوه آرگان رشد می کنند.

میوه آرگان در ماه ژوئیه، هنگامی که سیاه و سفید است،خشک می شود و می افتد. تا زمانی که این اتفاق نیفتد، بز ها توسط چوپانان خارج از جنگل های آرگان نگهداری می شوند.

روغن آرگان توسط تعدادی از زنان در بخش های جنوب غربی مراکش تولید می شود. بخش اعظم کارهای استخراج روغن، حذف پالپ نرم (برای خوراک حیوانات) و ترک خوردگی دست، بین دو سنگ از مهره سخت است. سپس دانه ها برداشته می شوند و به آرامی برشته می شوند. این بخاطر بخشی از عطر و طعم متمایز کننده به روغن نارگیل است.

تکنیک سنتی برای استخراج روغن این است که دانه های بو داده را به یک دانه سنگ بچرخانید تا آب کمی بیرون بیاید سپس خمیر را برای استخراج روغن با دست فشار داده می شود. رب استخراج شده هنوز غنی از روغن است و به عنوان خوراک حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد. روغن تولید شده در این روش می تواند برای 3-6 ماه ذخیره و استفاده شود .

ترکیبات روغن آرگان:

روغن آرگان حاوی 80٪ اسیدهای چرب اشباع نشده است، غنی از اسید های چرب ضروری است و به اکسیداسیون آن نسبت به روغن زیتون مقاوم تر است. روغن آرگان برای غوطه ور کردن نان، کاسکوس ، سالاد و استفاده های مشابه استفاده می شود. روغن آرگان به طور سنتی به عنوان درمان برای بیماری های پوست استفاده می شود و از طرف تولید کنندگان لوازم آرایشی اروپا مورد توجه قرار گرفته است.

روغن آرگان در مراکش به عنوان یک مورد لوکس فروخته می شود. این محصول در حال رشد و علاقه  در شرکت های لوازم آرایشی در اروپا است.

ترکیبات روغن آرگان حاوی مواد زیر است:

  • 46٪ اسید اولئیک
  • 32٪لینولئیک اسید
  • 12٪ اسید پالمتیک
  • 6٪ اسید استاریدونی

خواص روغن آرگان:

  • درمانی برای جوش و آکنه های پوستی
  • دشمنی برای اماس پوست
  • جلوگیری از پیری
  • ضد التهاب برای جوش هایی که بعد اصلاح به وجود می آیند
  • و….

گیاهینه روغن آرگان مرغوب را به صورت عمده به فروشندگان و مصرف کنندگان عرضه می کند.

 

اشتراک در
اطلاع از
guest
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
برای مطلع شدن از آخرین تخفیف‌ها همین الان به گیاهینه بپیوندید
Call Now Button